DESIGN-CHARLOTTE.net

Min blog om design og indretning

By

Gode modefund på nettet til cirka 500,- (sommer 2017)

Det er for alvor blevet tid til at pakke vintertøjet væk og finde sommertøjet frem fra gemmerne. Kalenderen siger officielt ’sommer’, hvilket betyder højere temperaturer og solskin.

Hvis du gerne vil være med på sommerens hotteste trends og tendenser inden for mode, kan du læse denne artikel, hvor vi fortæller dig, hvad du skal være på udkig efter – til budgetvenlige priser.

Det behøver ikke at koste flere tusinde kroner at pifte garderoben op med nyt sommertøj, hvis bare du leder de rigtige steder.

Sommer 2017: Trends og tendenser

Lyse farver, lette materialer, blomsterprint og fine detaljer kommer i høj grad til at dominere denne sommers modetrends.

Gingham-tern, trenchcoats og mønstre i alle afskygninger indgår i nogle af sommerens største tendenser – og snart i dit klædeskab.

Stilen er altså let, sommerlig og meget feminin denne sommer, hvilket matcher perfekt med det danske sommervejr – hvis det naturligvis ikke regner.

Det behøver ikke være dyrt at udskifte garderoben

Det behøver ikke være dyrt at skifte ud i garderoben, for det handler bare om, at du skal lede de rigtige steder. Start med at kigge dit sommertøj igennem fra forrige år – ofte kan man finde tøj, man helt havde glemt, man havde, eller også kan du være så heldig, at du har en bluse eller en kjole, der matcher denne sommers trends.

Ofte går tendenserne, eller dele af dem, nemlig igen år efter år. Skil dig af med det tøj, du ikke længere har lyst til at bruge, gem det til næste sommer eller doner det til et godt formål – smid aldrig dit tøj i skraldespanden – der er helt sikkert nogle andre mennesker, der kan få glæde af det.

Der er masser af penge at spare, ved at handle på nettet.

Fx. hos lykkebylykke kan du altid finde to stykker tøj til 500 kroner, og så er det endda tøj, der matcher denne sommers trends og tendenser. Det er en god ide at gå efter denne slags tilbud, også fordi du ofte ender med at få fingrene i nogle matchende stykker tøj, som dermed kan bruges sammen.

Lige pt. er der også en lækkert taske fra Pieces på siden med to ting til en 500-lap på ovenstående shop!

Det behøver altså ikke være dyrt at pifte garderoben op.

Når du har sorteret din garderobe, og du kun står tilbage med det tøj, som du vil beholde, kan du med fordel gennemgå dit tøj, så du får et overblik over, om du eksempelvis mangler bluser, shorts eller kjoler. På den måde køber du også kun nyt sommertøj, som du mangler i garderoben.

Når du har et overblik over din tøjsituation, er det på tide at gå på jagt efter nyt tøj.

Brug for mere inspiration?

Se også her hos Woman.dk eksempler på 35 budgetfund til maksimum 500 kroner. Der er masser af gode ideer, og nogle gange er det netop en liste som denne man har brug for, til at få styr på sommerens stil.